Fransförlänging

Jag utför permanenta fransförlängningar med hjälp av en frans på frans teknik som håller upp till 3-5 veckor.
Fransförlängningen skräddarsys för varje kund som ger tjockare, längre och mörkare fransar.

Behandlingen börjar med att jag fäster ett skydd (eye patch) som håller ner de nedre fransarna och som skyddar ögat mot limmet. Sedan tvättas fransarna med hjälp av en tops och ett medel (primer) för att reducera smuts och eventuella oljor. Efter detta så påbörjas själva franssättningen. Behandlingen utförs med hjälp av en frans på frans teknik som håller upp till 3-5 veckor. Fransförlängningen skräddarsys för varje kund som ger tjockare, längre och mörkare fransar.

När alla fransar är på sin plats avslutar vi med att spraya destillerat vatten med hjälp av en nano-spray. Detta för att limmet ska härda omgående istället för inom 24 timmar.

Nytt set

När du skall göra detta för första gången eller har hållit upp och vill börja om från början igen gör vi detta med ett nytt sett, alltså en helt ny uppsättning av fransar.

Quickfix

Detta alternativet är tänkt för dig som redan har en uppsättning men som vill öka uppsättningen snabbt inför exempelvis en fest eller ett bröllop.

Refill

För dig som har satt grunden och som vill bibehålla fransförlängningens integritet under en längre period. För detta krävs återbesök ungefär 1 gång var 2-4 vecka för att få så bra resultat som möjligt.

Har du gjort dina fransar på en annan salong, ber jag dig boka in ett nytt set. Detta pga att jag vill ha god tid på mig att kontrollera hur dina egna fransar mår. Ibland kan jag behöva plocka bort befintlig förlängning då den satts inkorrekt för att sedan fylla på fullt set.

Trådning

Trådning är en urgammal behandling från det forna Persien. Trådning är en enkel och effektiv metod för att ta bort genererande hårväxt på hela kroppen, men används oftast i ansiktet på både kvinnor och män. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy.

En viss rodnad kan uppkomma, efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket leder till en friskare hy. Trådningen avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare.

Färgning av…

Färgning av ögonfransar och ögonbryn

Skötselråd

Borttagning bör ej göras hemma då det kan slita på ens egna fransar och kan göra väldigt ont. Boka då in ett besök för borttagning av fransar hos mig.

 Före behandlingen

Använd ej smink eller någon fet oljebaserad kräm runt/på ögonen timmarna före utsatt behandling. Detta på grund av att limmet fäster betydligt sämre under dessa förutsättningar. Vid ögonsjukdom avråds fransförlängning.

Skötselråd

*Undvik vatten på fransarna första 12 h efter behandlingen.
*Tvätta fransarna 2 gånger per dag med fransschampo.
*Använd inte oljebaserade produkter runt ögonen eller produkter som innehåller propylene glykogen.
*Undvik mascara på både under- och överfransarna.
*Undvik att gnugga på fransarna.
*Sover du med ansiktet i kudden finns risk att fransarna gnuggas bort i sömnen.
*Borsta fransarna ovanifrån.
*Ta inte bort fransarna själv. Boka tid för borttagning om du inte vill fortsätta med fransförlängning.
*För bäst och snyggast resultat rekommenderas återbesök efter ca 3 veckor.

 

*För att din fransförlängning ska hålla så bra som möjligt och inte slita på de naturliga fransarna skall följande skötselråd följas. Följs inte skötselråden upphör hållbarhetsgarantin. Observera att mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka fransarna negativt.

Återbesök & borttagning

För att behålla ett fint resultat på din förlängning rekommenderas ett återbesök inom 4 veckor. Eftersom dina fransar befinner sig i varierande växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Avbokning av tid sker minst 24:a timmar innan, annars debiteras kostnaden ändå.

Önskar du bli av med dina fransar, låt då oss göra de på vår salong i Vänersborg för att minska risken för slitage som sker om du gör detta själv.