Nagelförlängning och förstärkning

Med hjälp av Gel så kan jag förlänga och förstärka kundens naturliga nagel.

Nagelförlängning

Med tippar eller mall förlänger vi dina naturliga naglar till önskad längd och form. Hur slutresultatet skall se ut är upp till varje kund. Gellack, glitter, swarovskistenar, stripes, handmålat, inbyggd dekoration….. Ja de finns många olika alternativ. Allt för att uppnå varje kunds önskemål.

Nagelförstärkning

Passar dig som redan är nöjd med längden på den naturliga nageln. Ett tunt lager gel, för att stärka upp naglarna. Sedan  är de bara fantasin sätter stop för slutresultatet.

Återbesök

Vid ett återbesök så är huvudsyftet att få bort utväxten samt eventuella släpp av konstmaterial. Konstnageln tunnas ut för att sen fyllas på med ny gel över hela nageln. Sedan är det önskat utseende som gäller för att få önskat resultat.

Klassisk manikyr

Här lyxar vi till det för händer och naglar. Vi startar med ett varmt handbad för att sedan fila och polera den naturliga nageln. En go massage på händer och handled. Vi avslutar med önskat gellack för att få önskat utseende.

Skötselråd

Använd nagelolja 2 ggr/dag!

Den kalla vinterluften och tex vatten torkar ut våra naglar, och när dom blir torra drar dom ihop sig. Detta kan leda till onödiga släpp. De är då viktigt att återfukta naglarna, så att dom kan återfetta sig. På välmående naglar sitter också materialet bättre. Tänk även på att de ska vara en olja anpassad för just naglar, den innehåller molekyler som är tillräckligt små för att tränga sig in i nagelplattan.

Sen är naglar en dekoration och även ett skydd för nagelbädden, INGET verktyg!